Intensivkurs
Föredrar du ett högt studietempo? Vill du plugga dig till ditt körkort på semestern? En intensivutbildning ger dig ett större antal lektioner för pengarna, med förbehållet att du måste köra dem alla inom loppet av en månad. Anmäl Dig här

Intensivutbildningen planeras noga så att den blir så effektiv och kort som möjligt. Vill du gå en intensivkurs är det bra om du är ute i god tid. Kurserna är populära och det är lättast att planera in dig om vi får lite tid på oss. Intensivutbildning startar varje måndag året runt. Är du osäker på våra villkor, fråga oss innan din betalning.

Vi har haft nöjda kunder över hela Stockholm, men kan man inte ta sig tid till att genomgå hela utbildningen förfars den. Tänk alltså på att faktiskt lägga undan tid till din intensivutbildning. Kan du inte göra detta rekommenderar vi istället en ordinarie utbildning, där man mer flexibelt kan välja sin väg till körkortet.

Intensivutbildningens upplägg
Utbildningen pågår vanligtvis under 4 veckor. Under denna tid kör du en till två lektioner per dag och läser teorin hemifrån med hjälp av vårt datorbaserade utbildningsprogram. Vi gör ett individuellt schema för dig, samt planerar in Riskettan och *halkbana. Intensivutbildning innebär att du helst bör ägna dig enbart åt detta under dina veckor på trafikskolan. Kontakta trafikskolan för mer information; du är hjärtligt välkommen.