EN MÅNAD INTENSIVKURS!   

Paketet innehåller följande:

  • 34 lektioner á 40 min = 17 x 80 min. Manuell / Automat som skall köras inom 4 sammanhängande veckor. 
  • Digital Körkortsbok, teoritester
  • Utbildningsfilmer
  • Riskettan

Ordinarie pris: 22 340 kr Anmäl Dig här

Paketpris: 18 900 kr

Föredrar du ett högt studietempo, då är intensivkursen ett bra alternativ för dig. En intensivutbildning ger dig ett större antal lektioner för pengarna, samt att man får större behållning av paketet i och med att det är korta tidsintervaller mellan körlektionerna.

Förbehållet är att du kör alla dina körlektioner inom loppet av en månad. Efter en månad från den första körda lektionen skall samtliga delar av intensivpaketet ha förbrukat i sin helhet. Vi planerar in alla dina körlektioner tillsammans, så det passar dig.

En intensivkurs garanterar naturligtvis ej ett körkort, beroende på individens egen utvecklingsförmåga samt om man är nybörjare eller hur mycket förkunskaper man har.

Man bör dock kunna avsätta tid för intensivkursen, så att man kan både läsa teorin och göra tester i vårt datorbaserade utbildningsprogram hemifrån, samt köra sina körlektioner under 4 sammanhängande veckor, denna tidsfrist kan för längas retroaktivt med ett tillägg för mer info fråga oss.Vid delvis återbetalning av paket avdrages de förbrukade delarna till fullt pris enligt dagens gällande prislista, samt en avgift på tio procent.

Intensivutbildningen på Djursholms Trafikskola planeras noga så att den blir så effektiv och kort som möjligt. Vill du gå en intensivkurs är det bra om du är ute i god tid. Kurserna är populära och det är lättast att planera in dig om vi får lite tid på oss. Intensivutbildning startar varje vecka året runt. Är du osäker på våra villkor, kontakta oss  innan din betalning.

Om du har gjort riskettan, drar vi av 300 kr

Paketet giltigt är en månad, efter att denna tid har löpt ut, anses paketet vara förbrukat i sin helhet. Denna tidsfriskt kan för längas retroaktivt med ett tillägg på 2 500 kr.

Mer info:08-35 83 83 Mobil: 072 555 59 06